Alege un credit de 7000 lei atunci când ai nevoie de bani.

De Cervatiuc Alin0 comentarii

Alege un credit de 7000 lei și poți începe să speri din nou la o viață fără griji. Dacă până acum nu ai găsit rezolvare pentru problemele financiare, dacă îți dorești să achiziționezi  un gadget nou apărut, să-ți redecorezi apartamentul sau pur și simplu îți dorești să evadezi din cotidian și să-ți faci o mică vacanță departe de casă, într-un loc exotic, poți găsi ajutor  cu un credit de 7000 lei pe care îl poți ridica pe loc.

Condițiile de acordare sunt simple și la îndemâna oricui. Te poți duce doar cu buletinul, fără nicio garanție, fără giranți, fără adeverință de la locul de muncă sau cupon de pensie.

Alege si varianta online

Cu câteva click-uri , chiar de la tine de-acasă, fără drumuri la bancă poți primi un credit de 7000 de lei pentru nevoi personale. Vei economisi astfel timp și energie. Acest credit a fost gândit special pentru planurile tale îndrăznețe. Pe paginile noastre online găsești detalii pentru acest credit, dar și îndrumarea pas cu pas pentru obținerea acestuia. În maximum 10 minute obții creditul de 7000 lei direct de pe telefon. Acum te poți bucura mai ușor de experiențele la care ai visat mereu. Faci totul online și poți avea pe loc 7000 lei. Iar ratele fixe în lei, dobânda fixă și zero comisioane vin în ajutorul tau, să-ți implinească visele.  Cu acest credit de 7000 lei poți deja să-ți pui ideile în aplicare atunci când îți spui am nevoie de bani.

Beneficiezi de 2 luni pauză la plata ratelor

Dacă iei acum credtul de 7000 lei ai sprijin pe toată durata creditului. Astfel, vei beneficia de 2 luni de pauză la plata ratelor pe durata creditului și asigurare de viață pentru extraprotecția celor dragi.  Vei avea in plus zero comisioane pentru analiză credit și administrare cont curent. Vei avea deasemenea sprijin dedicat problemelor tale oricând ai nevoie. Creditul acesta vine în întâmpinarea nevoilor tale și în scurt timp vei reuși să îți îndeplinești dorințe la care nu mai îndrăzneai să visezi.

Condiții credit 7000 lei

Perioada minimă de rambursare este de 12 luni, iar perioada maximă de rambursare este de 24 luni. Rata dobânzii anuale este fixă, de 8%. Pentru creditul de 7000 lei pentru nevoi personale, acordat pe o perioadă de 12 luni,  rata lunară este de 630 lei, din care 583 lei este rata aferentă creditului iar 47 lei este dobânda. Pentru perioada de 24 luni, rata lunară este de 337 lei, din care 287 lei este rata aferentă creditului, iar 49 lei este dobânda.

Creditul de 7000 lei este partenerul ideal dacă dorești să investești în tine însuți, cât și în cei dragi. Acum poți face ce ți-ai dorit rapid, doar în câțiva pași chiar și cu un credit rapid 3000 lei.

Unii clienți au fost mulțumiți de creditele anterioare și de condițiile de creditare, astfel încât se afla deja la al doilea împrumut. Este foarte important pentru noi ca tu să fii mulțumit, să te bucuri de bani pentru micile tale bucurii. Alege creditul de 7000 lei și vei reuși să te bucuri de ceea ce-ți dorești.

 

Articole similare

Vrei bani împrumut astăzi? ⏰

Ai aprobare în 15 MIN. 💰