Am nevoie de bani urgent azi. De unde pot lua împrumut?

De Cervatiuc Alin0 comentarii

Dacă a apărut o situație neprevăzută în viața ta ori ai o urgență ce nu suportă amânare și ți-a trecut prin cap gândul pe care l-ai vocalizat spunând “am nevoie de bani urgent azi” site-ul creditdoctor.ro îți oferă o soluție rapidă și ieftină de împrumut. Citește articolul până la capăt și vei descoperi cum poți lua bani împrumut chiar și cu 0% dobândă.

Am nevoie de bani urgent azi. Ce pot să fac?

Prima soluție rapidă pe care specialiștii în finanțare credidoctor.ro v-o recomandă este accesarea unui credit urgent. Acest tip de credit este disponibil pentru contractare la orice instituție financiară nebancară. Recomandarea numărul 1 merge către Viva Credit. Aceasta instituție financiară nebancară oferă împrumuturi de la 100 lei până la 2.000 lei pe o durată nedeterminată. Dacă returnați împrumutul mai devreme de 30 de zile, puteți beneficia după cum am mai spus de 0% dobândă. Deci dacă urgența ta se încadrează în această sumă, iți recomandăm acest împrumut deoarece vei beneficia de 0% dobândă, deci în final vei returna tot suma de 2.000 lei. Pentru a cere bani împrumut de la Viva Credit trebuie să ai o vârstă minimă de 20 ani, un venit minim garantat lunar de 700 lei ce poate reprezenta salariu, cupon de pensie ori venit generat de o persoană fizică autorizată și mai trebuie să primești salariul pe card. Ca și documente sunt necesare o fotografie a buletinului, pe care o atașezi atunci când completezi cererea online, să deții un cont bancar (IBAN) și datele cardului la îndemână și dacă se va cere, va trebui să atașezi și un extras de cont.

Mai departe, îți introduci datele în în formularul online unde durează doar câteva minute să îl completezi și împrumutul urgent este aprobat rapid. În doar 15 minute vei primi un răspuns de aprobare ori respingere, iar dacă ești aprobat, în doar două ore vei primi suma solicitată pe cardul tău bancar. Astfel, acest credit online urgent se califică în situația în care ți-ai spus: am nevoie de bani urgent azi. Mai departe îți transferi banii din contul de client pe cardul tău, de fiecare dată când ai nevoie. Avantajul este oferit de faptul că vei plăti dobândă doar pentru banii utilizați din contul Viva Credit. La scadență vei plăti înapoi minim 10% din cât ai folosit, cât și dobânda adunată până la momentul respectiv. Trebuie să știi că dacă ai depășit cele 30 de zile în care te încadrezi la dobânda gratuită, ofertă valabilă doar clienților noi, vei achita 1.2% dobândă pe zi. Să facem un exemplu reprezentativ: ți s-a aprobat în contul Viva Credit suma de 2.000 lei, dar tu ți-ai transferat doar 1.000 lei pe card. La scadență, după 10 zile, returnezi înapoi 1.000 lei + 120 lei dobânda (12 lei dobânda / zi). Pentru acest tip de împrumut nu există taxe suplimentare de analiză dosar ori de rambursare lunară. Data scadentă se va stabili ca aceasta să fie ziua de salariu pentru a te asigura de faptul că vei putea returna în timp util banii împrumutați pentru a nu aduna o dobândă exagerată. La scadență vei plăti doar 10% din cât ai folosit, apoi dobânda acumulată până la data aferentă. Noi îți recomandăm să returnezi suma folosită cât să achiți și dobânda imediat ce poți. Astfel, nu mai acumulezi dobândă în plus, iar în final, costul împrumutului va fi mai mic.

Dacă ai nevoie de o sumă mai mare de 2.000 lei, poți accesa pagina de credite nebancare unde vei găsi informații despre 6 tipuri de împrumut ce pot ajunge până la suma de 20.000 lei. Adică de 10 ori decât suma maximă disponibilă la agenția Viva Credit.

 

Articole similare

Vrei bani împrumut astăzi? ⏰

Ai aprobare în 15 MIN. 💰