Bănci care acordă credite rău platnicilor în anul 2021. Care sunt acestea?

De Cervatiuc Alin01 comentarii

Ai un istoric negativ de plată în biroul de credite? Chiar dacă ai ajuns în anul 2021 cu această apăsare pe umeri, experții creditdoctor.ro te vor îndurma asupra unor bănci care acordă credite rău platnicilor în anul 2021 chiar dacă aceștia sunt înscriși în birou de credite. Ramâi cu noi citind articolul mai departe și astfel veți putea intra în posesia înformației dorite pentru ați satisface nevoia de împrumut.

Aplică pentru un credit

Credite pentru rău platnici. Se găsesc?

Dacă dintr-o situație neplăcută, fie aceasta de sănătate ori din cauza faptului că ai fost concediat/ă de la locul de muncă pentru că s-au făcut restructurări ori ai luat decizii neinspirate cu finanțele tale și acum te afli într-o situație în care ești inregistrat ca și rău platnic, totuși mai există posibilități de împrumut pentru tine. Primul aspect care trebuie luat în calcul pentru a lua un împrumut chiar dacă ești în biroul de credit în anul 2021 este obligativitatea unui salariu lunar. Fără această dovadă ori condiție nu poți lua bani împrumut deoarece instituțiile financiare nebancare care oferă aceste tipuri de împrumuturi sunt și ele afaceri ca oricare altele și trăiesc din dobânda banilor împrumutați. Deci dacă ele vor oferi bani împrumut și celor cu istoric negativ, sunt obligați să accepte astfel de cereri doare de la persoane care au un venit minim lunar garantat. Acesta poate începe de la suma de 300 lei și pot fi incadrați chiar și banii încasați din pensie pentru a contracta un împrumut.

Ce bancă dă credite rău platnicilor?

În următoarele rânduri îți vom dezvălui numele băncilor care dau împrumuturi rău platnicilor 2021, vă vom spune sumele maxime pe care le puteți lua împrumut și dobânda aferentă acestor credite. În primă instanță vom începe cu cele care acordă sume mai mari apoi vom coborâ bariera câte un pic în funcție de condițiile aferente. Trebuie să știi din capul locului că dacă ești înscris în biroul de credite nu poțilua bani împrumut de nevoi personale de la bănci comerciale deoarece acestea se ghidează după informațiile persoanelor rău platnice. Singura soluție ca tu să poți să iei bani împrumut este să soliciți un credit de la o instituție financiară nebancară. Este tot un fel de bancă, dar care se ocupă doar cu împrumuturi pe termen scurt și mediu oferit persoanelor rău platnice. Prima entitate de așa natură se numește Provident. Sigur ai auzit de ea. Suma maximă pe care o poți lua împrumut se ridică la 20.000 lei. Ratele pot fi plătite lunar ori săptămânal, banii vin prin transfer bancar, iar dobânda este de 41% pe an. Ratele sunt fixe, durata de aprobare este doar de 60 de minute, iar venitul minim garantat este de 300 lei pentru a putea solicita acest timp de împrumut. Dovada venitului lunar poți să o faci prin fluturaș de salariu, cupon de pensie ori un extras de cont bancar. Vârsta minimă de la care poți cere un împrumut de la Provident este de 18 ani. Dacă dorești să plătești ratele săptămânal printr-un agent care se prezintă la domiciliu, poți intra în posesia banilor în mână în maximum 2 zile de la aprobarea formularului completat online. Creditul se poate întinde pe o perioadă de 1 an până la 134 de săptămâni.

 

Review Overview
Rapiditate
Suma maximă
Documente necesare
SUMMARY
4.0

Cautari populare

Articole similare

Comentarii

  • Andreea

    1 februarie 2021

    Foarte util acest articol pentru persoanele ce sunt in căutare de banci care accepta rau platnici. Eu luasem un credit de la Credius care chiar dacă te verifică în biroul de credite, iți acceptă dacă ai istoric negativ. Acum am avut nevoie de încă un împrumut pentru o urgență medicală și am putut să îl iau chiar dacă sunt înscrisă în biroul de credite.

Leave A Comment

Vrei bani împrumut astăzi? ⏰

Primește 10.000 LEI în 20 MIN. 💰