Vreau credit dar sunt în biroul de credite. Pot împrumuta bani?

De Cervatiuc Alin0 comentarii

Cea mai mare frică a românilor atunci când fac un împrumut bancar ori nebancar se referă la faptul că la un moment dat nu vor mai putea plăti ratele la timp și vor fi înscriși în biroul de credite. Teama aceasta se bazează pe raționamentul prin care clientul nu va mai putea solicita alte împrumuturi din cauza faptului că acesta are un istoric negativ de creditare. Totuși, în anul 2021 problema se poate rezolva pentru persoanele care își spun: vreau credit dar sunt în biroul de credite.

Aplică pentru un împrumut online

Credite fără birou de credit

Dacă sunteți în căutarea unui credit fără birou de credit să știți că în anul 2021 aveți posibilitatea să împrumutați fără garanții ori giranți până la suma de 20.000 de euro. Această sumă cuprinde aproximativ toți banii pe care îi puteți împrumuta la un loc de la 12 instituții financiare nebancare ce oferă bani pentru cei care caută sunt rău platnic vreau credit. În acest articol vom vorbi despre 3 dintre ele și vom adresa sume de bani între 2.000 lei și 20.000 lei. Singura condiție obligatorie este să puteți face dovada unui venit minim garantat. Ce înseamnă aceasta? Trebuie să aveți măcar 300 lei lunar venit minim garantat pentru a putea solicita un împrumut pentru rău platnici.

Sunt rău platnic vreau credit

După cum am menționat mai sus există posiblitatea de a lua bani împrumut dacă sunteți înscris în biroul de credite, iar în următoarele rânduri vă vom arăta și unde puteți aplica pentru a intra în posesia banilor. Prima recomandare pentru împrumut rău platnici 2021 este instituția financiară nebancară Viva Credit. Aceasta oferă pâna la 2.000 lei credit suma maximă, iar în primele 30 de zile beneficiați de dobândă 0% dacă sunteți client nou. Dacă împrumutul dumneavoastră depășește 30 de zile, veți plăti o dobândă de 1.2% în fiecare zi. Durata de aprobare a creditului este de 15 minute, vârsta minimă este de 20 de ani, iar pentru ca cererea de împrumut să se poată aproba aveți nevoie de un venit stabil din salariu, PFA ori pensie de la stat. Dacă vă încadrați în aceste condiții puteți întra în posesia banilor printr-un cont bancar, scoțând banii de la casieria băncii ori printr-un card bancar atașat contului ce vă permite să scoateți banii de la orice bancomat din oraș.

Bănci care acordă credite rău platnicilor 2021

A doua recomandare a unui credit pentru rău platnici 2021 merge către entitatea financiară nebancară Credius. De aici puteți împrumuta până la 20.000 lei fără niciun girant ori vreo garanție.  Dobânda variază între 5.90% și 15.24% în funcție de tipul de împrumut pe care îl solicitați și durata acestuia, iar durata de aprobare este de doar 60 de minute. Contractul de împrumut poate fi semnat pe o perioadă de 1 an și 5 ani, iar rata lunară se plătește la 30 de zile de la data împrumutului. Cererea se face pe internet, completați formularul, semnați contractul și primiți banii. Pentru a cere un împrumut la Credius trebuie să aveți vârsta minimă de 18 ani și o dovadă a unui venit stabil. Bineînțeles, vestea bună este că și aceasta instituție financiară nebancară acceptă persoane cu un istoric negativ în biroul de credit. Deci dacă aveți nevoie de o sumă mărișoară de bani, precum 20.000 lei, ori 4000 euro puteți solicita un împrumut de la Credius.

Credite pentru rău platnici

Recomandarea numărul trei în vederea împrumutării unei sume de bani pe anul 2021 se îndreaptă către Credit Fix. Acest IFN oferă împrumuturi cu sume maxime de până la 4.000 lei. Vestea bună e că și aici pentru primii 2.000 lei împrumutați în 30 de zile beneficiați de oferta cu 0% dobândă. Deci dacă aveți nevoie de 4.000 lei pentru o lună și sunteți client nou în această branșă, puteți aplica pentru două împrumuturi de scurtă durată la Viva Credit și Credit Fix. În final vă veți alege cu suma de 4.000 lei și 0% dobândă dacă returnații banii în 30 de zile. În continuare vă vom explica regulile de împrumut de la Credit Fix. Durata de aprobare este de doar 15 minute, dobânda este de 1.2% din a 31-a zi de creditare, iar vârsta minimă este de 18 ani. Ca și reguli, trebuie să încasați salariul pe un card bancar pentru a putea face dovada unui venit lunar constant, trebuie să aveți o adresă de e-mail și un număr de telefon real și un venit minim lunar de 500 lei. Acesta poate fi din salariu ori pensia de la stat.

 

 

 

Articole similare

Vrei bani împrumut astăzi? ⏰

Ai aprobare în 15 MIN. 💰