Trakia Credit IFN mai oferă împrumuturi?

De Cervatiuc Alin0 comentarii

Trakia credit IFN este o instituție financiară nebancară ce se ocupă cu oferirea creditelor către populație. Originară din Sibiu, această companie avea ca motto: transparența face diferența. Principalul produs listat în trakia credit ifn face referire la finanțarea pentru leasing, respectiv credite pentru operațiuni de leasing. Îi recomandă un portofoliu de peste două mii de clienți în 70 de luni de activitate.

Aplică pentru un credit

Ce servicii oferă Trakia Credit IFN?

Printre produsele companiei se numără leasingul financiar, ce oferă o finanțare de până la 85% din suma totală a autovehiculului, iar plata se face în maximum 48 de rate lunare. Ceea ce înseamnă că vă puteți lua cu ajutorul acestei instituții financiare nebancare o mașină cu rate pe 4 ani de zile. Leasingul este valabil pentru mașini noi cât și rulate, costurile sunt minime, iar serviciul se bucură de o flexibilitate aparte. Leasingul este recomandat pentru că este un instrument de finanțare simplu și modern, taxele vamale sunt plătibile la valoarea reziduală, costurile investiției sunt eșalonate, tratamentul fiscal este unul avantajos și se poate amâna plata TVA. De aceea leasingul se bucură de un sprijin enorm în rândul oamenilor de afaceri care au nevoie de un parc auto nou frecvent fără bătăi de cap.

În ce condiții pot lua un LEASING TRAKIA CREDIT IFN?

Pentru a vă califica pentru un leasing auto prin trakia credit ifn, trebuie să depuneți un avans de mininim 15% din prețul CIP(fără TVA) al automobilului cumpărat. Perioada contractului este între 1an și 4 ani, iar valoarea reziduală este inclusă în avans. Mașina este asigurată full CASCO  sau ALL risk pentru alte produse sau bunuri. Dacă vă doriți o mașină second hand prin leasing, aceasta nu trebuie să fie mai veche de 6 ani.

Pachetul de servicii trakia credit ifn vă facilitează achiziționarea de mașini, vă oferă posibilitatea să comandați mașini după specificații pe gustul dumneavoastră, mașinile pot fi testate, iar la final primiți și o ședință de consultanță alături de cel mai bun preț de pe piață. La trakia veți găsi mereu un parc auto bogat din care puteți alege și testa pe loc orice mașină alături de un agent de vânzări al companiei. La fiecare autovehicul achiziționat este inclus serviciul de înmatriculare, sunt asigurate formalitățile vamale, pachet de asigurări FULL-CASCO, omologare Registrul Auto Român și asistență și consultanță pe toată durata contractului. Toate aceste motive ar trebui să vă convingă să apelați la profesioniști pentru a vă achiziționa o mașină în leasing. Parcul auto se îmbogățește lunar pentru a veni cu o ofertă diversificată și competitivă.

Articole similare

Vrei bani împrumut astăzi? ⏰

Ai aprobare în 15 MIN. 💰