De Cervatiuc Alin0 comentarii

Cetelem, un jucător istoric în Refinanțarea creditelor, se bucură de o imagine destul de pozitivă în fața publicului. Instituția financiară are o ofertă de Refinanțare credit cetelem care include:

O achiziție de toate tipurile de credit (mașină, imobiliare, consum, muncă) și descoperiri de cont bancare.

O ofertă flexibilă cu posibilitatea de a alege data de retragere a termenelor de rambursare și, de asemenea, de a face o pauză în rambursări.

O marjă de împrumuturi de până la 25 de ani.

Fără taxe de aplicare, cu excepția cazului de amânare a ratelor lunare.

Posibilitatea de a obține sume suplimentare pentru finanțarea unui nou proiect.

Un spațiu online care iti permite să-ti gestionezi Refinanțarea creditului în timp real și în special să adaptezi data de retragere.

Cetelem oferă diferite soluții pentru Refinanțarea creditului cu sau fără credit ipotecar. Pentru a alege dintre diferitele organizații bancare, află care sunt avantajele achiziționării de credite de la Cetelem și cum să derulezi o astfel de operațiune.

Refinanțare credit Cetelem: ajutorul ideal in vremuri tulburi

Refinanțarea creditelor Cetelem are o sferă de aplicare foarte largă și face posibilă gruparea tuturor tipurilor de credite (auto, imobiliare, consum, credit revolving) și chiar și descoperite de cont. Această soluție de finanțare este o modalitate interesantă de a face față diverselor evenimente de viață. În special, îți permite să finanțezi un nou proiect datorită unui avans de numerar, să anticipezi schimbările vieții (naștere, mutare etc.) sau să-ți reechilibrezi bugetul prin reeșalonarea datoriilor.

Pentru proprietarii de bunuri imobiliare, Cetelem ro contul meu oferă soluții care combină credite pentru locuințe, precum și credite de consum, credite de muncă, credite auto sau credite revolving. De asemenea, este posibil să se integreze un descoperit de cont bancar și chiar o sumă suplimentară pentru un nou proiect, cum ar fi achiziționarea unui vehicul nou sau finanțarea unei călătorii. Toate acestea fără a schimba băncile întrucât Cetelem rambursează direct creditele contractate cu organizațiile în cauză și preia noua plată lunară direct din contul bancar obișnuit.

Achizitionare credit de consum la Cetelem

Este foarte posibil să faceti o Refinanțare credit Cetelem fără a include un credit ipotecar. Cetelem va lua în considerare în acest caz creditul de consum, cum ar fi împrumuturi auto, agrement sau muncă, și oferă un singur credit cu durată prelungită și o nouă rată lunară, mai mică decât suma celor anterioare creante. Un descoperit de cont bancar, considerat un împrumut de consum, poate fi inclus și în tranzacția de Refinanțare.

Reducerea sumelor de Refinanțare credit Cetelem este limitată la 30% din valoarea scadenței inițiale. Astfel, pentru o plată lunară inițială de 800 de lei noul termen de rambursare nu poate fi mai mic de 560 de lei.

Condițiile de aplicare pentru o Refinanțare credit Cetelem sunt următoarele:

Tipul ratei

DAE (dobanda anuală efectivă)

Suma minimă de împrumut

Suma maximă a împrumutului

Termen minim de rambursare

Termen maxim de rambursare

Asigurare

Chiar dacă orice persoana poate face în mod logic o cerere de Refinanțare credit Cetelem, el trebuie totuși să îndeplinească următoarele condiții:

să aibă venituri stabile și suficiente pentru rambursarea sumei creditelor

să nu facă obiectul unei proceduri de supraîndatorare.

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI PÂNĂ LA 15.000 LEI ÎN 48 DE ORE?

Aplică mai jos ⤵