Ralfi IFN. Care este suma maximă care poate fi împrumutată?

De Cervatiuc Alin01 comentarii

Ralfi IFN SA este o companie de credite ce a fost inființată în anul 1997 cu scopul de a oferi soluții finaciare către populație. La sfârșitul anului 2010, aceasta a fost transformată în Garanti Turcia și inclusă în Grupul financial Garanti unde oferă peste 700 de locații în care se pot împrumuta bani, inclusiv sistemul oferă acces la rate anuale fără dobândă pentru retailerii online.

Ralfi IFN SA. Câti bani pot lua împrumut?

Dacă doriți să contractați un credit fulger aprobat online de la instituația financiară nebancară RALFI, editorii creditdoctor.ro vă vor face cunoscute posibilitățile de împrumut ale acestora. Primul împrumut se intitulează credit de nevoi personale UTIL cu suma maximă de împrumut ce ajunge la 30.000 lei. Lucrul interesant pe care o să-l găsiți la ralfi IFN SA este faptul că atunci când luați un împrumut puteți să cumulați venitul cu al unui co-plătitor pentru a putea să vă calificați la suma maximă împrumutată. Durata creditului este între 12 și 60 de luni, adica un an și 5 ani, iar rata este fixă pe toată perioada contractului. Un alt bonus este dat de faptul că împrumutul se face în lei, adică moneda în care ești plătit/ă, deci nu ești supus/ă riscului valutar. Pentru a aplica la un credit Ralfi IFN trebuie să aveți între 21 și 67 de ani. De asemenea, împrumutul poate fi refinanțat extern până la suma de 30.000 lei.  DAE 17.22%.

Al doilea tip de împrumut se numește credit de nevoi personale PRUDENT și se ridică până la suma maximă de 35.000 lei. Deci un adaos de 5.000 de lei față de creditul precedent. Dobânda anuală efectivă a creditului prudent este de 12.68%.

Pe locul 3 regăsim creditul PRIETENOS. Acesta ajunge până la suma maximă de 50.000 lei, deci aproximativ 10.000 de euro cu o dobână anuală efectivă de 17.22%.

În continuare vom discuta despre varianta numărul 4 de creditare care se numește creditul de nevoi personale GENEROS ce vă poate bucura cu până la suma de 400.000 lei. La acest credit cu adevărat generos, dobânda anuală efectivă este de 13.8%.

Dacă dorești ori ai nevoie de o sumă mare de bani, în final te poate ajuta creditul RELAXAT ce îți oferă până la 400.000 lei cu o dobândă anuală efectivă de doar 9.37%.

Credite Ralfi Ifn SA. De ce documente ai nevoie?

Pentru a accesa un credit de consum de la RALFI IFN ai nevoie o copie a actului de identitate și un acord de interogare ANAF, asta dacă ești persoană angajată. Dacă ești pensionar/ă, trebuie să prezinți decizia de pensionare, cel mai recent cupon de pensie și copia buletinului. Pentru persoanele fizice autorizate care doresc să solicite un împrumut de consum de la ralfi ifn sa, acestea trebuie să facă dovada certificatului de înregistrare, trebuie să depună o copie după registrele de încasări și plăți pe ultimele 3 luni, autorizația de liberă practică, decizia finală de impunere pe ultimul an și bineînțeles o copie a actului de identitate românesc.

Ce mai trebuie să știți în final este faptul că solicitarea acestor credite nu vă obligă să depuneți vreun girant ori vreo garanție, cât despre rău platnici ori despre cei înscriși în biroul de credite nu am găsit nicio informație, dar am identificat faptul că RALFI IFN SA prin Garanti BBVA Credite de Consum este participant la biroul de credite.

Articole similare

Comentarii

  • Mihai

    30 martie 2021

    Și eu am luat o mașină de spălat automat în rate prin ralfi ifn. Am avut o dobândă foarte bună, o să mai caut magazine care au sistemul acesta de rate. De asemenea, pentru cei care caută ralfi ifn telefon să stiți că nu aveți nevoie pentru că cererea de credit rapid se face online.

Leave A Comment

Vrei bani împrumut astăzi? ⏰

Primește 10.000 LEI în 20 MIN. 💰