De Cervatiuc Alin0 comentarii

Te-ai hotărât să faci sport serios? Pentru a face față acestei provocări, va trebui să Investiți in echipamente adecvate. Ținuta și echipamentul tău iți vor permite să faci sport in cele mai bune condiții și iți vor oferi mai multă motivație pentru a-ți continua eforturile.

Ce echipament să alegi in funcție de sport?

incălțămInte: ghete de drumeție, ghete de călărie, pantofi sport pentru fotbal sau Indoor… Veți găsi pe piață modele potrivite pentru toate tipurile de sport. Alege-ți adidașii in funcție de tipul tău de corp și greutatea ta. Dacă alergi Intens, selecteaza-ți perechea de pantofi de alergat, tinand cont si de distantele parcurse si de frecventa de alergare.

Ținuta: este formată in general din imbrăcămInte lejeră și o pereche de șosete aerisite din plasă. Pentru a rămâne cald și uscat, optează pentru un tricou capabil să elimine transpirația. Cand este frig, prefera suprapunerea de straturi (tricou a doua piele, fleece, geaca anti- vant) fata de tinutele groase.

Echipament: Unele sporturi vor necesita achiziționarea de echipament suplimentar. Călăreții vor avea nevoie, de exemplu, de costum de călărie și, eventual, un covoraș și o șa.

De asemenea, bicicliștii iși vor cumpăra propriile biciclete de curse, iar jucătorii de hochei pe gheață propriile bastoane și patine.

Indiferent de nivelul tău, alege intotdeauna echipamentul potrivit pentru sportul tău preferat. Acest lucru vă va permite să fiți mai eficient și, mai ales, să evitați riscul de rănire.

Nu te impiedica de partea financiara, caci poți cumpara ce ai nevoie cu un imprumut fără verificare birou credit atunti când te întrebi în cât timp se actualizează biroul de credit!

Dediniți obiectivele Inaintr de a vă alege echipamentul sportiv

Stabilirea unui obiectiv specific de atins rămâne cel mai bun mod de a te motiva și de a măsura evoluția performanței tale sportive.

Pentru a fi realizabil, trebuie dedinit pe bază punctelor forte și a punctelor slabe. Ai grijă să nu pui ștacheta prea sus, pentru a nu fi descurajat, nici prea jos, pentru a știmula in tine dorința de a accepta provocarea. Evita obiectivele si comparatiile cu alți oameni! Pentru că in acest caz, succesul tău nu va depinde doar de priceperea ta.

Ce buget ar trebui să planificați pentru echipamentul sportiv?

Bugetul va fi mai mult sau mai puțin substanțial, in funcție de tipul de sport practicat.

Abonamentele la sala de sport sunt accesibile: de la 300 la 1.000 de lei pentru o sală de sport de ultimă generație. Va trebui atunci neaparat sa iți cumperi tinuta. Pretul unei perechi de pantofi sport este in medie de 150 de lei.

Desigur, costul poate varia excesiv in funcție de marcă. Trebuie sa te gandești la cel puțin o sută de lei pentru o pereche bună de pantofi de alergat. Adaugă in jur de 50 de lei pentru un tricou, 40 de lei pentru pantaloni scurți și ținuta ta va fi completă.

Pentru a face sport acasă ieftin, poți Investi in gantere, un covoraș sau o coardă de sărit.

Majoritatea magazinelor universale și specializate au propriul lor site web. Cumpărarea de pe web este o soluție bună dacă nu ai timp să iesi. Totuși, nu poți să-ți incerci ținuta sau să evaluezi calitatea materialului la atingere.

Ia un imprumut fără verificare birou credit si fii in forma cu echipamentul sportiv adecvat!

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI PÂNĂ LA 15.000 LEI ÎN 48 DE ORE?

Aplică mai jos ⤵