De Cervatiuc Alin0 comentarii

Dacă eșți un tânăr absolvent și abia ai reușit să te angajezi, probabil că iți dorești o grămadă de lucruri: un scuter pentru a ajunge mai ușor la serviciu, aparatură high tech, un calculator performant, o vacanță etc. E greu să obții toate acestea dintr-un salariu de debutant. Așa că poți lua in calcul obținerea unui împrumut fără vechime în muncă care te va ajuta să-ți Indeplinești măcar o parte din vise. Împrumut fără vechime în muncă: un ajutor pretios pentru noii Intrați pe pIata muncii

Mulți tineri pot fi reticenți să solicite un imprumut de la o bancă, deoarece cred că nu il pot obține din cauza situației lor financiare. Totuși, tot mai multe unități oferă contracte adaptate celor noi in vIată profesională. Cu toate acestea, criteriile de eligibilitate pot varia de la un creditor la altul.

Pe de altă parte, obținerea creditului de consum in calitate de tânăr abia Intr at pe pIată muncii nu este intotdeauna ușoară, deoarece Instituțiile financiare se Indoiesc de capacitatea de a rambursa imprumuturile. Dar cei in cauză au posibilitatea de a apela la soluții alternative.

Ce este un împrumut fără vechime în muncă?

În general, tinerii lucrători Includ persoane care au Intr at pe pIată muncii, cu vârsta cuprinsă intre 15 și 35 de ani. Se presupune că au terminat studiile universitare și că obțin un salariu sau unele venituri ca urmare a activității lor profesionale. Cu toate acestea, multe mărci iși restricționează ofertele cu tarife reduse la tinerii intre 18 și 30 de ani.

Persoanele din această grupă de vârstă pot, prin urmare, să solicite un împrumut fără vechime în muncă de la organizațiile de credit. Rudele și cunoștințele nu au intotdeauna banii necesari pentru a-i ajuta pe tineri să aibă un inceput bun in vIată profesională.

În același timp, tinerii conștituie o bază de clienți pe care să o păstreze unitățile bancare, in speranța că vor rămâne acolo pe toată durata vieții lor profesionale. Pe lângă imprumuturile cu dobândă scăzută, băncile le oferă și alte produse la rate competițive, inclusiv carduri bancare.

În ce circumstanțe ar trebui să iei un credit fără vechime în muncă?

Este obișnuit să găsești pe piața muncii tineri care se chinuie să-și găsească un loc de muncă cu contract pe perioada nedeterminata. Chiar dacă reușesc să câștige o oarecare Independență financiară, primul loc de muncă nu le permite intotdeauna să finanțeze Investiții esențiale pentru a-și avansa proiectele.

Odată cu amenajarea și dotarea noului apartament și pregătirea procedurilor administrative aferente, un tânăr poate decide să-și cumpere prima mașină. După ce a rezolvat problemele legate de locuință și mobilitate, poate dori, de asemenea, să contracteze un imprumut care să ii permită să facă un pas crucial in vIată personală sau de familie.

În general, bancile oferă imprumuturi dedicate celor tineri sub formă de microcredite. Indiferent de proiectul finanțat, banii imprumutați nu depășesc 3.000 de lei de obicei.

Cei interesati pot opta și pentru un imprumut fără vechime in munca intre persoane fizice, in special prin Intermediul unor forumuri dedicate.

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI UN CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ AZI?

Aplică mai jos ⤵