De Cervatiuc Alin0 comentarii

Dacă trebuie să obțineți un împrumut fără dovadă de venit, este posibil să puteți obține aprobarea demonstrând că puteți rambursa împrumutul — chiar dacă nu aveți un loc de muncă.

Cum să obții un împrumut fără dovadă de venit

Când solicitați un împrumut personal, creditorul analizează scorul dvs. de credit, cealaltă datorie și venitul dvs.

Când vine vorba de datoriile și veniturile dvs., creditorul dorește să se asigure că aveți suficienți bani pentru a acoperi noua rată aferenta împrumutului, în plus față de orice alte plăți ale datoriilor pe care trebuie să le efectuați deja.

Pentru un împrumut negarantat, veniturile nu trebuie neapărat să provină dintr-un loc de muncă. Venitul dvs. poate proveni din multe surse diferite. Pentru un împrumut garantat, vă puteți califica chiar și fără niciun venit. Dar dacă nu aveti venituri, veti avea nevoie de active (de exemplu, o locuinta sau o masina) pe care le poți folosi drept garanție dacă doriți un credit pentru persoane fără venituri.

Iată care sunt pașii pe care îi poți urma dacă trebuie să obții un împrumut fără dovadă de venit atunci când nu ai un loc de muncă.

Înțelegeți opțiunile dvs.

Familiarizați-vă cu opțiunile dvs. de împrumut, deoarece odată ce începeți să căutați tipuri alternative de împrumut, veți întâlni multe care sunt comercializate persoanelor cu un scor de credit prost sau fără istoric de credit. Acestea sunt cele mai scumpe tipuri de împrumuturi. Dacă aceasta nu este situația dvs., veți dori să separați acele opțiuni de opțiuni mai accesibile, care se potrivesc situației dvs.

Tipuri de împrumut fără dovadă de venit

Împrumut negarantat: pentru cineva care îndeplinește cerințele de credit și poate documenta veniturile.

Împrumut garantat: pentru cineva care are active de folosit drept garanție. Un împrumut imobiliar este doar o varietate de împrumut garantat.

Împrumut cu titlu de proprietate: cineva care deține o mașină și este dispus să o folosească drept garanție. Împrumuturile pentru titluri au de obicei un termen scurt de împrumut și un preț ridicat. În general, un împrumut pentru titlu nu necesită o verificare a creditului.

Împrumut până la salariu: cineva care are un loc de muncă cu un salariu constant. Împrumuturile până la salariu au de obicei un împrumut scurt și un preț ridicat. Creditorii, în general, nu cer verificarea scorului de credit.

Familie sau prieteni: cineva care cunoaște o persoană cu mijloace financiare și dorința de a ajuta. Acesta este un aranjament personal pe care îl faci cu cineva cunoscut. Pentru a proteja relația, ar trebui să puneti intr-un contract suma, dobânda, termenele de plată și orice penalități. Tratează acest creditor la fel ca oricare altul. Nu neglijați să faceți plăți doar pentru că persoana poate fi mai îngăduitoare decât o bancă.

Dacă nu aveți suficiente venituri pentru a vă califica pentru împrumut, este posibil să vă puteți califica pentru un împrumut garantat pe baza activelor dvs. Iată exemple de active pe care un creditor le-ar putea lua în considerare:

Cont bancar sau certificat de depozit

Mașină, motocicletă sau RV

Barcă

Cont de pensionare

Acțiuni sau obligațiuni

Bijuterii

Operă de artă

Obiecte de colecție

Verificați creditorii online pentru un împrumut fără dovadă de venit

Un împrumut online este similar cu un împrumut de la banca locală. De obicei, ei vor lua în considerare alte surse de venit decât locurile de muncă. Mulți creditori online populari oferă doar împrumuturi negarantate, dar veți găsi unele care sunt specializate în împrumuturi garantate.

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI UN CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ AZI?

Aplică mai jos ⤵