De Cervatiuc Alin0 comentarii

Unul dintre comportamentele cheie pe care le place creditorilor să le vadă este plata la timp a facturilor.

Creditorii preferă să vadă un raport mai mic al datoriilor pe care le aveți în comparație cu cât de mult credit disponibil aveți. Indiferent de reperele financiare pe care le atingeți, atunci când vine vorba de progresul financiar și de credit, este important să înțelegeți factorii care vă pot afecta scorurile de credit. In momentul in care ai poprire pe cont, inseamna ca nu ai facut o plata la timp. Te chinuie incertitutinea daca ai poprire pe cont mai pot face credit? Ia în considerare următoarele:

În general, ați făcut plățile la timp?

Acesta este unul dintre cei mai puternici predictori conform cărora este posibil să vă îndepliniți obligațiile financiare, este, în general, un factor important în modelele de credit scoring (diferite moduri de calculare a scorurilor de credit).

Aveți diferite tipuri de conturi de credit?

Deși există multe modele diferite de punctare a creditului, acestea iau în considerare, în general, combinația de diferite tipuri de credit pe care le aveți, cum ar fi cardurile de credit, împrumuturile în rate, creditele ipotecare și conturile de magazin. Dacă aveți prea multe conturi de credit diferite – sau nu aveți o combinație de tipuri diferite – ar putea avea un impact negativ asupra scorurilor de credit.

Câte conturi noi de credit ați deschis?

Aveți grijă să nu deschideți prea multe conturi simultan și să nu deschideți mai multe conturi decât aveți nevoie. Modelele de credit scoring analizează de obicei câte conturi noi aveți, precum și câte conturi noi ați aplicat recent. Dacă aveți prea multe conturi noi, le poate indica creditorilor că vă asumați multe datorii noi și că puteți fi un împrumutat cu risc ridicat.

Având o poprire pe salariu, poți solicita un împrumut? În teorie, da. Chiar dacă unii creditori preiau direct din salariu sumele necesare rambursării unei datorii, poți solicita un împrumut prin intermediul instituțiilor financiare tradiționale.

Daca ai poprire pe cont mai pot face credit?

În funcție de veniturile anului trecut, se stabilește o sumă maximă. Este o fracțiune din remunerația lunară, a cărei pondere crește odată cu venitul.

În nicio circumstanță operațiunea de poprire a salariului nu este incompatibilă cu o cerere de credit. Atât băncile, cât și organizațiile specializate în restructurarea creditelor și a datoriilor vă pot sprijini.

Este posibil să obțineți un nou credit pentru realizarea unui proiect sau stingerea datoriilor restante, sau chiar pentru a efectua o operațiune de consolidare a creditelor, adică să combinați mai multe datorii restante într-un singur împrumut nou și, astfel, să puneți capăt, dacă este posibil, la poprirea salariului.

Faptul de a avea un sechestru pe salariu nu este înregistrat într-un dosar așa cum pot fi anumite incidente de plată transcrise în dosarele biroului de credit.

Prin urmare, nu este un punct care sa va blocheze planurile  sau o penalizare care face ca orice cerere de împrumut să fie inutilă. Cu toate acestea, va fi necesar să aveți grijă de dosarul dumneavoastră pentru a obține un răspuns pozitiv.

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI UN CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ AZI?

Aplică mai jos ⤵