De Cervatiuc Alin0 comentarii

Când aveți un istoric de credit cu elemente negative, vă poate fi dificil să obțineți un împrumut. Dar, exista multe modalități de a obține un credit cu istoric negativ. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți lucrurile asociate cu acesta. Dacă intenționați să obțineți credite pentru cei cu istoric negativ, acest articol vă va ajuta să înțelegeți factorii pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a contracta un astfel de împrumut.

Ce este un istoric negativ?

Mulți creditori cer acum un scor de credit destul de mare pentru a lua în considerare o cerere de împrumut. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți un scor de credit mic, nici măcar nu se vor deranja să ia în considerare cererea dvs. de împrumut. Acesta este un lucru obișnuit care se întâmplă cu majoritatea tipurilor de împrumuturi. Ceea ce înseamnă un istoric negativ este că aveți unul sau mai multe conturi în afara numelui dvs. care au un sold sau au fost deschise fără consimțământul dvs. Poate însemna, de asemenea, că ați ratat o plată a unui card de credit sau că nu ați plătit un împrumut. Puteți avea doar un singur cont nefavorabil în raportul de credit la un moment dat. Așadar, dacă aveți mai multe conturi cu un istoric negativ, nu puteți fi aprobat decât pentru un singur credit cu istoric negativ.

De ce sa aleg unul din acele credite pentru cei cu istoric negativ?

A fi refuzat pentru un împrumut se poate întâmpla din mai multe motive. Cele mai frecvente motive pentru un istoric de credit negativ sunt:

Nu știți modalități de a vă îmbunătăți scorul de credit;
Ați solicitat un împrumut și ați fost respins;
Ați ratat o plată;
Ați fost arestat pentru neplată;
Ați fost declarat în stare de faliment.

Un motiv comun în a avea un istoric de credit negativ este faptul că ați solicitat un împrumut și ați fost respins. De asemenea, se poate datora unei plăți întârziate sau faptului că nu ați putut furniza toate informațiile privind cererea dumneavoastră. Din nou, cel mai frecvent motiv pentru un istoric de credit negativ este faptul că aveți un împrumut despre care nu aveți nicio idee. Dar, există o modalitate de a obține un credit chiar și cu istoric negativ. Deși este foarte riscant, există modalități de a face acest lucru.

Cum să obțineți un împrumut?

Obțineți un card de credit garantat – Aceasta este cea mai ușoară modalitate de a vă îmbunătăți scorul de credit, având în același timp o mică sumă de datorii în raportul de credit. Nimeni nu va raporta soldul acestui card la birourile de credit. În acest fel, puteți achita soldul cardului și puteți construi un istoric pozitiv în raportul de credit.

Achitați toate celelalte datorii înainte de a lua una nouă – Dacă aveți alte datorii, cum ar fi carduri de credit sau împrumuturi, achitați-le înainte de a lua una nouă pe numele dumneavoastră. Acest lucru vă va îmbunătăți foarte mult scorul de credit și vă va fi mai ușor să obțineți aprobarea pentru un credit cu istoric negativ.

 

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI UN CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ AZI?

Aplică mai jos ⤵