De Cervatiuc Alin0 comentarii

Poate în trecut ai avut nevoie de un împrumut. Ai fost afectat de diverse situații care au intervenit imprevizibil în viață ta și nu ți-a fost ușor să treci peste ele. Ai fost nevoit să apelezi la un împrumut pe termen lung, împrumut pe care încă îl plătești. În situația ta se află o mulțime de oameni și toți se întreabă cum pot să mai apeleze la un credit dacă aceștia se află deja în baza de date a biroului de credite. Această situație este una neplăcută, deoarece multe bănci refuză să ofere credite persoanelor care mai au deja un credit. Viața este foarte imprevizibilă, și fără să îți dai seama, o altă situație te poate afecta în acest moment. Singura opțiune pe care o ai este să apelezi la un credit de nevoi personale pentru a trece peste aceasta situație.

Există credite pentru cei care sunt în biroul de credit?

Întrebarea aceasta are mai multe răspunsuri care variază în funcție de mai multe lucruri în căutarea ta a unui credit fără verificare în biroul de credit. O bancă tradițională va refuza să ofere un alt împrumut unei persoane care s-a angajat la plata unui împrumut anterior. Aceste lucruri reprezintă un risc imens pentru bancă, iar aceasta nu este dispusă să riște ca alte persoane să nu reușească să plătească noul credit din cauza unui credit vechi. Însă exista și alte metode prin a intra în posesia unui împrumut fără a fii nevoit să apelezi la o banca tradițională.

Ștergerea istoricului din cadrul biroului de credit

În cazul multor persoane, biroul de credit reprezintă un impediment când vine vorba de contractarea unui împrumut. Chiar dacă împrumutul a fost achitat în totalitate de către client, istoricul acestuia rămâne în baza de date a biroului de credit pe o perioadă de timp de 4 ani. Acest lucru este un impediment pentru mulți oameni. O soluție relativ ușoară pentru această problemă este crearea unei cereri speciale prin care poți solicita ștergerea istoricului negativ menționat în baza de date din cadrul biroului de credit. Acest proces se realizează foarte ușor și nu este nevoie de cine știe ce efort. Astfel de detalii pot fii obține chiar de pe site-ul Biroului de credit.

IFN-uri care nu verifică biroul de credit

O altă soluție la problema identificării a ce bancă acordă credit dacă ești în biroul de credite o reprezintă instituțiile financiare nebancare. Aceste IFN-uri sunt capabile să ofere împrumuturi indiferent de starea de platnic a clientului. Nu este nevoie de o garanție, precum cer băncile când vine vorba de girant. Prezența unui girant nu este obligatorie, iar creditul pe care îl puteți obține de la un IFN nu este afectat prea tare de prezența ta în baza de date a biroului de credit. Aplicarea pentru un împrumut este foarte simplă și rapidă, iar în cele mai multe cazuri , prezența unui card de identitate este singura cerință. Vei primi împrumutul dorit într-un timp foarte scurt, iar astfel, vei reuși să-ți rezolvi toate problemele financiare, și în același timp vei reuși să îți plătești și creditul anterior.

 

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI UN CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ AZI?

Aplică mai jos ⤵