De Cervatiuc Alin0 comentarii

Între digitalizarea job-urilor și telemunca, tot mai mulți dintre noi au nevoie de o imprimantă acasă. Pusi fara in fata cu diversitatea ofertelor, este bine sa va puneti cateva intrebari inainte de a face o asemenea investitie, mai ales daca decideti sa accesati un credit rapid online doar cu buletinul. Vă explicăm cum să alegeți imprimanta potrivită fără a va indatora prea mult.

Cum sa alegi o imprimanta buna cu un credit rapid online doar cu buletinul

Pentru a alege imprimanta potrivită, este esențial să cunoști diferitele modele disponibile pe piață.

Imprimanta cu o singură funcție

Acesta este modelul standard care va fi folosit doar pentru a tipări documente alb-negru sau chiar color.

Imprimantă multifuncțională

Pe lângă funcția lor principală, pot și face copii documentelor, le pot scana, dar le și pot trimite prin fax. Aceste modele sunt de obicei mai scumpe, dar costul lor va fi întotdeauna mai mic decât cel al mai multor dispozitive care pot îndeplini toate aceste sarcini individual.

Alegerea imprimantei potrivite: laser sau cu jet de cerneală?

A doua întrebare pe care trebuie să ți-o pui atunci când îți alegi imprimanta este cea a modului de imprimare.

Imprimante cu jet de cerneală

Această tehnologie este cea mai veche. Avantajul său este că vă permite să profitați de o imprimantă multifuncțională color de la 200 de lei. Atentie însă, imprimarea cu cartuse cu cerneala este mai scumpă. Cartușele pot imprima între 100 și 500 de pagini în funcție de model. Dar aceasta nu include cerneala utilizată pentru ciclurile de curățare a capului de imprimare. Prin urmare, acestea se vor epuiza indiferent dacă utilizați imprimanta sau nu. Este deci un model de preferat pentru utilizare ocazionala care poate implica si imprimarea fotografiilor cu conditia sa ai hartie potrivita.

Imprimante laser

Prețul de intrare pentru aceste modele este de 500 de lei. Acest lucru vă permite să beneficiați de o viteză bună de imprimare și de tonere rezistente (rezervoarele de cerneală sunt numite astfel pentru modelele cu laser). Este astfel posibil să tipăriți între 700 și 2.500 de pagini cu aceste imprimante. Tonerele sunt mai scumpe decât cartușele de cerneală, dar pe termen lung se recupereaza investitia. Sunt perfecte pentru utilizare obișnuită și la birou. Într-adevăr, nu prezintă performanțe bune pentru imprimarea fotografiilor. De asemenea, rețineți că imprimantele laser sunt în general mai voluminoase și mai zgomotoase decât modelele cu jet de cerneală. De asemenea, au un consum mai mare de energie.

Imprimante cu sublimare

Aceste modele sunt specializate în reproducerea fotografiilor. Acestea vă permit să imprimați imaginile trimise prin suprapunerea unui strat din fiecare culoare primară. Uneori se poate adăuga o peliculă de lac. Costul și performanța acestuia sunt comparabile cu modelele cu jet de cerneală specializate în imprimarea foto.

Cele mai recent aparute pe piata, aceste imprimante au rezervoare care pur și simplu se umplu cu cerneală la nevoie.

Cu cât imprimanta are mai multe opțiuni, cu atât prețul acesteia va crește.

Alegerea imprimantei potrivite necesită timp și poate fi accesată cu un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu. Există într-adevăr multe criterii de luat în considerare pentru a face alegerea corectă. Pentru o cheltuială corectă, fă-ți timp pentru a-ți evalua pe deplin nevoile pentru a alege un model care să îți ofere satisfacție deplină.

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI PÂNĂ LA 15.000 LEI ÎN 48 DE ORE?

Aplică mai jos ⤵