De Cervatiuc Alin0 comentarii

A ști cât de mult poți împrumuta depinde de mai multe criterii precum salariul tău, durata împrumutului sau valoarea contribuției tale personale. Efectuarea unei simulări de credit vă poate ajuta să estimați suma pe care o puteți împrumuta în funcție de diferitele opțiuni disponibile.

Cât pot împrumuta? Cateva secrete:

Capacitatea ta maximă de împrumut nu depinde doar de salariul tău.

Situația dumneavoastră profesională și personală, starea dumneavoastră de sănătate și celelalte credite ale dumneavoastră joacă, de asemenea, în balanță.

Pentru a vă crește șansele de a face din proiectul dvs. de achiziție imobiliară o realitate, puteți trece prin intermediul unui broker imobiliar.

Cum determin ce credit cu salariul minim pe economie as putea lua?

Efectuarea unei simulări de credit ipotecar este una dintre cele mai simple și mai rapide soluții disponibile pentru dvs.

Efectuați o simulare online

Realizarea unei simulări de credit doar cu buletinul fără adeverință salariu vă poate oferi o idee referitoare la va veti angaja, în câteva click-uri:

Capacitatea ta de împrumut
Rata dobânzii care poate fi aplicată împrumutului
Costul asigurării creditului dvs
Durata împrumutului dvs
Rate lunare pe care va trebui să le plătiți

Și asta, fără a fi nevoie să începeți singuri toate aceste calcule!

În plus, a avea rezultatele unei simulări arată bancii la care apelezi că ai luat în considerare cu atenție proiectul tău și că este realist.

Salariul este, desigur, unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie să țineți cont atunci când stabiliți suma pe care o veți solicita de la banca.

Ceea ce câștigi în fiecare lună influențează direct suma pe care îți poți permite să o aloci rambursării unui credit ipotecar. Cu toate acestea, salariul este departe de a fi singurul criteriu de acordare a unui credit!

De asemenea, ar trebui să luați în considerare următoarele:

Rata maximă de îndatorare definită de bănci
Contribuția dvs. personală
Durata preconizată a creditului
Dar și stabilitatea locului de muncă, numărul copiilor aflați în întreținere, celelalte credite în curs…

Imposibil, deci, să obtii un răspuns fix și definitiv la întrebarea ce credit cu salariul minim pe economie ai putea lua. Fiecare situatie este examinata de la caz la caz, salariul fiind doar o parte din criteriile de decizie ale bancii dumneavoastra.

Rețineți, totuși, că este din ce în ce mai rar ca băncile să se abată de la condițiile standard de împrumut:

Rata maximă de îndatorare de 40%
Perioada maximă de împrumut de 30 de ani

Rata maximă de îndatorare

Deci, ce reprezintă rata maximă de îndatorare? Dacă vrei să știi câți bani poți împrumuta, primul lucru de făcut este să stabilești care este nivelul tău maxim de îndatorare, adică suma maximă pe care o pot atinge ratele tale lunare în funcție de salariu.

În general este acceptat că rata maximă de îndatorare a unei persoane fizice este de 40% din venitul net al acesteia.

Problema salariului este desigur importantă, dar suma pe care o poți împrumuta depinde de mulți alți parametri: stabilitatea jobului tău, sustenabilitatea acestuia, celelalte impozite și credite curente, vârsta ta…

Este foarte important să discuți cu un expert in credite pentru a afla cât de mult poți solicita în mod rezonabil în funcție de situația ta.

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI UN CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ AZI?

Aplică mai jos ⤵