Ce bancă acordă credit dacă ești în biroul de credit? Află răspunsul acum!

De Cervatiuc Alin0 comentarii

Dacă trăiești cu teama de neplată a ratelor și a dobânzilor, dar te interesează ce bancă acordă credit dacă ești în biroul de credit să știi că ai nimerit în locul potrivit pentru a afla informația care te interesează. Nu mai sta cu stres și cere un nou împrumut pentru a-l refinanța pe cel vechi ori pentru a-ți achita o datorie ori a ieși dintr-o situație neprevăzută.

Aplică pentru un credit

Ce bancă acordă credit dacă ești în biroul de credit? Se poate în anul 2021?

Deși anul 2021 poate vine cu multe schimbări financiare cauzate de pandemia CoVid iar băncile își schimbă condițiile de creditare să știți că încă mai există posibilități de împrumuturi rapide chiar dacă aveți istoric negativ de plată ori sunteți înscris în biroul de credit. Pentru aceasta ne vom îndrepta către instituația financiară nebancară Credius ce vă poate oferi până la 20.000 lei împrumut fără giranți ori garanții depuse la contractul dintre cele două părți. În următoarele rânduri vă vom informa cu privire la toate regulile care trebuiesc respectate și cerințele instituției pentru ca tu să poți beneficia de cel mai avantajos împrumut pentru urgența ta.

Credius verifică biroul de credite?

Prima întrebare ce apare în mintea românilor ce doresc un credit urgent azi este cea dacă credius verifică biroul de credite? Fiind vorba despre o instituție financiară nebancară, adesea acestea acordă împrumuturi și persoanelor care sunt în biroul de credit, aceste tipuri de credite sunt intitulate credite nebancare. Posibilitatea acestora de a împrumuta bani este acoperită de o dobândă mai mare în raport cu împrumuturile cerute de la băncile comerciale. Prin această metodă ifn-urile se asigură că își pot acoperi eventualele pierderi prin contractele neperformante semnate cu persoane care nu au posibilitatea de a returna nici ratele împrumuturilor făcute prin ifn. Dar să spunem că  tu nu te afli în această situație și că poți returna banii împrumutați așa că vom continua cu regulile generale ce se aplică împrumutului credius ifn.

Vreau credit dar sunt in biroul de credit. Ce să fac?

După cum am menționat anterior, Credius vă poate oferi bani împrumut până la suma maximă de 20.000 lei. Creditul poate fi de nevoi personale, împrumut pentru pensionari, ori un credit auto. Procesul este simplu: completezi cererea, semnezi contractul și primești banii. Aprobarea se poate face și în 60 de minute. Pentru ca cererea ta să fie acceptată trebuie să ai minimum 18 ani, să fii cetățean român cu domiciliul în România și să ai o vechime minimă de o lună la locul de muncă. Da, ai nevoie de un loc de muncă pentru a accesa un împrumut de la credius. De ce? Pentru că instituția financiară nebancară este și ea o afacere ca oricare alta și trebuie să se susțină din dobânda banilor împrumutați. Mai ales că nu depuneți nicio garanție ori vreun girant, aceasta totuși are datoria să-și pună minima obligație ce trebuie respectată în ideea în care tu să ai posibilitatea să dai banii împrumutați înapoi plus dobânda aferentă. Durata creditului este între un an și 5 ani, dobânda de care puteți beneficia este între 5.9% și 15.24%  iar rata lunară se achită la 30 de zile de la data în care ați luat împrumutul.  Foarte simplu, nu?

Articole similare

Leave A Comment

Vrei bani împrumut astăzi? ⏰

Primește 10.000 LEI în 20 MIN. 💰