Vimaro Credit IFN. Câți bani pot lua împrumut?

De Cervatiuc Alin0 comentarii

Vimaro Credit IFN este o instituție financiară nebancară ce operează precum o casă de ajutor reciproc, respectiv C.A.R. Pentru a putea accesa un împrumut de la această instituție trebuie să ai calitatea de membru. Statutul poate fi obținut printr-o singură condiție minimă. Trebuie să ai un salariu lunar măcar de 500 lei pentru a te înscrie în această casă de ajutor reciproc. Doar această simplă condiție trebuie împlinită. Nu contează că aveți un salariu de 500 lei ori 5.000 lei sau că încasați venituri din pensie. Toți cei care au o sursă stabilă de venit se pot înregistra ca membri în casa de ajutor reciproc Vimaro Credit IFN. Nu este restricție de convingeri politică, restricție de sex ori de natură religioasă. Trebuie doar să aveți 18 ani și un venit lunar constant. Daă îndepliniți aceste reguli puteți solicita înscrierea prin completarea formularului de adeziune prin care vă angajați să respectați regulile casei de ajutor reciproc. Cererea este dezbătută și aprobată în consiliul director din luna calendaristică respectivă. Dacă sunteți șomer/ă nu puteți deveni membru al casei.

Vimaro Credit IFN. Mai pot împrumuta bani?

La o scurtă căutare pe internet a sintagmei Vimaro Credit IFN găsim doar articole informative despre instituția de creditare, acesta este primul semn de îngrijorare pentru că nu mai găsim site-ul oficial care era situat la adresa vimaro.ro . Conform archive.org acesta pare că nu mai funcționează din luna Decembrie, anul 2018. Această instituție financiară nebancară  a funcționat deci din anul 2012, data înființării, până în anul 2018. De aici rezultă o activitate de 6 ani pe piața de împrumuturi ifn din România. Conform arhivelor internetului se puteam împrumuta până la 10.000 lei în 18 ori 24 de rate. Printe diferitele tipuri de împrumut, casa de ajutor reciproc mai furniza și ajutoare pentru înmormântare, care erau sume de bani nerambursabile, oferite în caz de deces a titularului de cont ori a unui membru apropiat din familia acestuia. Valoarea ajutorului era oferit în funcție de cotizarea și vechimea membrului în casa de ajutor reciproc. Acum că am lămurit situația cu vimaro credit ifn, venim cu o sugestie activă de unde puteți lua totuși un împrumut pentru nevoile voastre. Ca să asociem suma maximă apropiată de la vimaro credit ifn venim cu o sugestie de a aplica unul din cele 6 credite nebancare oferite de creditdoctor.ro

De unde iau 10000 lei împrumut?

Dacă aveți nevoie de un împrumut situat în jurul sumei de 10.000 lei, recomandarea noastră merge către instituția financiară nebancară numită Credius. Aceasta oferă împrumuturi de până la 20.000 lei fără giranți ori garanții depuse în contract. Suma minimă de la care începe împrumutul este 1.500 lei. Dar cum tu ai nevoie de suma de 10.000 lei poți intra pe site-ul lor, completezi cererea online și primești răspunsul în timp util. Dobânda este fixă și diferă la fiecare tip de împrumut. Aplicarea se face online, se semnează contractul digital și primiți banii în cel mai scurt timp de la aprobarea dosarului. Nu există taxe și comisioane ascunse exceptând dobânda lunară aferentă unui credit nebancar. Instituția financiară nebancară Credius are agenții în toată țara prin cele 16 orașe în care sunt prezenți. Rezolvă-ți problema financiară accesând un credit fulger aprobat online.

 

Review Overview
Rapiditate
Suma maximă
Documente necesare
SUMMARY
3.3

Articole similare

Leave A Comment

Vrei bani împrumut astăzi? ⏰

Primește 3000 LEI în 15 MIN. 💰