Împrumuturi rapide: ghid scurt despre cum să le accesați

De Cervatiuc Alin0 comentarii

În caz de urgență și indiferent de tipul de achiziție, o persoană fizică poate aplica pentru împrumuturi rapide, care îi vor permite să obțină suma dorită într-un timp scurt. Nu trebuie să justifice motivul cererii sale.

Microcredit expres pentru bani instant, fără adeverință de salariu

Pentru a satisface o nevoie unică și urgentă de bani sau o finanțare a diferitelor tipuri de proiecte (călătorii, achiziționarea unui vehicul), contractarea unor împrumuturi rapide poate fi soluția.

Microcreditul expres în 24 de ore lucrătoare de la finalizarea dosarului (conform condițiilor stabilite de creditor) poate fi folosit pentru finanțarea bunurilor de larg consum, deoarece nu necesită o dovadă a achiziției. Se caracterizează printr-o sumă redusă a împrumutului și termene de rambursare foarte scurte:

l  sume de împrumut acordate în general între 100 și 3000 de lei;

l  perioade de rambursare între 2 și 6 luni;

l  rate ale dobânzii între 1% și 18%

Care este diferența față de creditul de consum?

Creditele de consum sunt mijloace de finanțare, prin urmare operațiunea este strict guvernată de lege: cuantumul acestora nu poate depăși o anumită suma, debitorul nu pot avea în niciun caz împrumutul în cele 7 zile de la semnarea contractului de împrumut.

Pașii pentru a obține împrumuturi urgențe?

Adulții (de la 18 ani) pot aplica pentru acest tip de împrumut, chiar și dacă sunt în situație de supraîndatorare sau înscriși în Biroul de credit.

Pentru a aplica pentru un microcredit expres, este necesar să depuneți un dosar online. Documentele justificative solicitate sunt aproape toate aceleași indiferent de organizația financiară la care aplicați. Iată pașii:

l  indicați suma dorită;

l  alegeți termenul de rambursare;

l  completați formularul solicitat de organizație;

copie după actul de identitate valabil: pașaport, carte de identitate, carte de rezidență sau de rezident;

În funcție de sumă, unele organizații solicită dovada veniturilor (fișa fiscală, contract de muncă, adeverință de salariu) sau dovada adresei (factură de gaz sau factură de energie electrică, telefon fix, apă etc.).

Înainte de a contracta un împrumut, trebuie să luați în considerare câteva aspecte:

Un credit, indiferent de valoarea lui, angajează debitorul, este important să te asiguri că ai mijloacele pentru a-l rambursa.

Atenție la reclamele care oferă adesea tarife foarte atractive. Unele instituțîi oferă rate variabile care pot fi revizuite și puteți ajuge să plătiți mai mult în timpul perioadei de rambursare.

Rețineți: cu cât termenul de rambursare este mai lung, cu atât este mai mare rata dobânzii.

Partea contractantă are dreptul de a se retrage. Acest drept de retragere este de minim 3 zile.

Analiza dosarului și întârzieri în obținerea completarea formularului atașat anunțului oferim împrumuturi rapide:

Există doi pași pentru obținerea rapidă a creditului:

acordul de principiu;

acordul final.

Acordul de principiu înseamnă că banca sau organizația solicitată consideră că acordarea acestui împrumut este acceptabilă, nu că o aprobă. Se obține în general după câteva minute la anumite unități sau în 24 de ore lucrătoare. Întârzierea transmiterii documentelor de către client determină viteza de răspuns a băncii. Odată ce acordul de principiu a fost acordat, banca verifică documentele justificative și poate cere mai multe înainte de a întocmi oferte de împrumut, pe care clientul va trebui să le semneze.

Este nevoie de aproximativ o săptămână pentru încheierea acordului final cu semnarea ofertelor de împrumut, în funcție de suma solicitată, tipul de împrumut și situația financiară a debitorului.

Articole similare

Vrei până la 20.000 lei în 48 de ore?

Aplică mai jos ⤵