De Cervatiuc Alin0 comentarii

Din ce în ce mai multe companii folosesc leasingul de echipamente pentru a cumpăra mașini-unelte scumpe și echipamente de producție necesare pentru a îmbunătăți productivitatea și a rămâne competitiv. Aceste companii doresc adesea să păstreze banii in cont sau să utilizeze capitalul propriu disponibil pentru cheltuielile de operare de zi cu zi sau pentru alte proiecte strategice. Aici intervine Ifn fortuna leasing care va ofera solutii viabile pentru toate aceste lucruri.

Achiziționarea de echipamente industriale înseamnă adesea pentru o companie recurgerea la capital extern. O mulțime de motive pot încuraja o firmă să-și înlocuiască resursele materiale: să depășească o limită de productivitate, să raționalizeze costurile de operare sau să standardizeze procesul de producție investind în materiale care asigură muncă de calitate. Este vorba despre creșterea eficienței instrumentelor de lucru: produc mai mult, produc mai bine sau produc la un cost mai mic. Evident, echipamentul uzat justifică o investiție de înlocuire.

Leasing

Denumit și leasing de echipamente, leasingul este o formă de împrumut în care creditorul este de acord să închirieze echipamente industriale în beneficiul unei firme care afirmă necesitatea acestuia.

La incheierea contractului de leasing, societatea isi va putea insusi echipamentul prin lansarea unei optiuni de cumparare.

Desi costul leasingului este mai mare decat creditele traditionale, acesta iti da dreptul la un avantaj fiscal evident, intrucat echipamentele nu figureaza la postul de imobilizari corporale.

Leasing masini de productie

Inchiriere de masini de productie

Indiferent dacă aveți nevoie, de exemplu, de o mașină pentru îndoirea, forfecarea sau rularea pieselor dvs., o presă sau o presă de tipar, leasingul este perfect potrivit pentru echipamente cu utilizare intensivă sau cu o rată ridicată de uzură.

Cu un leasing de la Ifn fortuna leasing, vă puteți alinia amortizarea cu durata de viață a mașinilor dvs.-unelte, până la 60 sau chiar 72 de luni, pentru a avea mașini care sunt întotdeauna în stare bună și aflate in vârf de tehnologie.

Mașini precum, de exemplu, sistemele de dozare, mașinile pentru ambalarea  produselor dumneavoastră pot fi finanțate prin leasing. Dacă doriți și alte oferte puteți consulta broșura ask credit ifn.

Leasingul este o alternativă la creditul în cont curent sau împrumuturile cu rată fixă, care sunt recunoscute ca pasive în bilanț. Contractele de leasing nu sunt înregistrate în bilanţ, ci în notele la conturi. Acestea nu vă limitează capacitatea de împrumut și vă permit să optimizați structura capitalului cu gestionarea în afara bilanțului.

Credit de afaceri de la Ifn fortuna leasing

Este un produs financiar foarte popular pentru achiziționarea de echipamente profesionale. În cazul în care băncile refuză finanțarea achiziției de echipamente industriale prin opțiunea de leasing, cu excepția echipamentelor de transport și a truselor informatice, creditul de la Ifn fortuna leasing este valabil pentru toate tipurile de consumabile industriale. Dezavantajul este că societatea va fi supusă achitării unor costuri financiare (dobanzi), iar acordarea creditului este condiționată de gajarea echipamentului pentru care a fost solicitat.

Folosind serviciile financiare de la Ifn fortuna leasing, veți fi sigur că veți obține cea mai bună ofertă de leasing pentru utilajele dvs. industriale. Ofertele sunt gratuite și fără obligație de abonare. Datele dumneavoastră vor fi tratate confidențial. Vi se vor asculta nevoile, așa că nu ezitați!

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI UN CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ AZI?

Aplică mai jos ⤵