De Cervatiuc Alin0 comentarii

Cardurile de credit nu trebuie folosite ca facilitate de credit pe termen lung. Aflați despre condițiile de obținere a unui card de credit, de la cati ani poți avea card de credit si dobânda cardului de credit și alte taxe și taxe și consecințele reportării soldului dvs.

Recomandări cheie privind cardul de credit!

Datoria neplătită a cardului de credit poate scăpa de sub control

Dacă plătiți factura cardului de credit integral și la timp, nu veți primi dobândă

Cu cât datorați mai mult băncii, cu atât va trebui să plătiți dobândă mai mare

Ce este și ce nu este un card de credit

Un card de credit vă permite să încărcați până la limita de credit stabilită pe card. Soldul restant reprezintă ceea ce datorați. Se percepe dobândă la sold dacă nu plătiți integral și alegeți să plătiți doar suma minimă datorată în extrasul dvs. lunar.

Esti nerabdator si te intrebi de la cati ani poți avea card de credit ori dorești un credit rapid direct pe card? E simplu! De la majorat, adica de la 18 ani! Exista diferite posibilități, in funcție de banca sau de instituție nebancara (la unele se poate cere un garant in persoana părinților dacă încă nu ai un venit). Însă grija mare! Pe cât de util poate fi un card de credit, pe atât de mult uităm adesea ca:

Un card de credit este o formă de împrumut

Soldul restant implică dobânzi mari dacă nu este rambursat integral

Așadar, deși cardurile de credit sunt convenabile pentru plata fără numerar a bunurilor și serviciilor, ele nu ar trebui folosite ca facilitate de credit pe termen lung.

Dobânda cardului de credit

Vestea bună este că nu trebuie să plătiți dobândă dacă plătiți integral facturile cardului de credit înainte de data scadentă.

Dar dacă nu puteți plăti factura cardului de credit, trebuie să știți că:

Dobânda se percepe zilnic pentru suma restantă

Orice dobândă nedecontată până la următoarea dată scadentă va atrage și dobândă în următorul extras.

De asemenea, se va percepe dobândă pentru orice achiziție nouă până la primirea decontării integrale.

Pe scurt, orice sumă neplătită de pe factura dvs. curentă va fi transferată la următoarea factură și, pe lângă aceasta, va fi percepută o dobândă. Datoria poate cu ușurință bulgăre de zăpadă.

Carduri de credit: informatii pentru “incepatori”

Plata minimă se referă întotdeauna la plata dobânzii mai întâi, apoi la plata soldului restant. Deci, din suma minimă de 50 de lei (de exemplu), după deducerea pentru a plăti dobânda datorată, doar ceea ce a mai rămas este folosit pentru achitarea soldului restant.

Dacă nu plătiți suma minimă până la data scadenței, banca poate impune o taxă de întârziere și taxe financiare. Această sumă atrage dobândă la următoarea factură.

Taxa de întârziere este adesea de 100 de lei, indiferent de mărimea facturii.

Alte costuri ale cardurilor de credit

Chiar dacă plătiți factura totală a cardului de credit în fiecare lună, a avea un card de credit poate veni cu alte comisioane și comisioane. Acestea includ:

Taxă anuală – percepută în fiecare an ca abonament

Taxa de înlocuire a cardului – Dacă vă pierdeți cardul și aveți nevoie de unul nou

Avansuri de numerar/taxă de retragere – Obținerea de numerar prin tragerea din limita de credit

Taxe de tranzacție internațională

Intrebarea corecta nu este De la cati ani poti avea card de credit, ci dacă e solutia cea mai buna pentru un tanar de 18 ani, fara venituri. Lasa-te sfatuit de cei mai “mari” si ia decizia corecta!

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI UN CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ AZI?

Aplică mai jos ⤵