De Cervatiuc Alin0 comentarii

Un credit până la salariu este o sumă relativ mică de imprumut pe termen scurt, cu o rată a dobânzii destul de mare. Puteți imprumuta până la 30% din salariu, așa cum este afișat pe cel mai recent talon de plată, până la maximum 1.500 de lei. Suma maximă care poate fi percepută cu dobânzi este de 15 lei pentru fiecare 100 lei imprumutați, acesta fiind doar un exemplu orientativ.

Un credit până la salariu este prezentată că o soluție pentru a te ajută să acoperi cheltuielile până la următoarea dată de incasare a salariului. Deși poate părea practică, această soluție este destul de coștisitoare. inainte de a contracta un credit până la salariu, luați in considerare costul imprumutului și toate celelalte opțiuni disponibile. Reevaluează-ți bugetul pentru a vedea dacă poate fi modificat pentru a te asigura că nu rămâi fără bani inainte de a lua următorul salariu.

Alternative la un credit până la salariu

inainte de a contracta un credit până la salariu, luați in considerare alte opțiuni. Folosirea fondului de urgență, plata cu un card de credit sau imprumutul de la un prieten sau un membru al familiei poate fi o opțiune mai ieftină și mai sigură decât asumarea unei noi datorii. Dacă iei un credit până la salariu atunci când situația ta financiară este grea, rișți să te indatorezi mai mult. Ai putea lua in considerare alte soluții, cum ar fi negocierea cu creditorii, obținerea unui mic imprumut sau a unei linii de credit, solicitarea unui avans de la angajator sau efectuarea unor ore suplimentare.

Care este costul unui credit până la salariu?

Un credit până la salariu este o modalitate destul de coștisitoare de a imprumuta bani. Atunci când contractezi un credit până la salariu, plătești comisioane, rată dobânzii poate fi mai mare decât la un imprumut obișnuit sau la o linie de credit obișnuită. Din cauza acestor comisioane mari, poate fi dificil să plătești un credit până la salariu. Dar, dincolo de aceste inconveniente, trebuie să știi că există simulatoare și comparatoare de credite online care te pot ajută să găsești cel mai convenabil credit până la salariu cu dobanda 0. Ofertele instituțiilor de creditare sunt variate și trebuie doar să descoperi ce ți se potrivește.

Achitarea unui credit până la salariu

De obicei, trebuie să plătești imprumutul când vei incasa următorul salariu. Cu toate acestea, ai dreptul să plătești anticipat soldul restant in orice moment, fără taxe sau penalități suplimentare. De asemenea, poți efectua plăți anticipate parțiale fără taxe sau penalități, la orice dată fixă ​​de plată. Va trebui să plătești costul imprumutului, chiar dacă achiți imprumutul inainte de dată scadenței. Acești termeni ar trebui să fie explicați clar in toate contractele de credit până la salariu.

Există reguli pentru a te proteja atunci când iei un credit până la salariu. Aceste reguli interzic anumite practici, in special:

Creditorul nu te poate obligă să renunți la bunurile pe care le deții, cum ar fi mașina sau casă, in scris, pentru a plăti un credit până la salariu.

Creditorul nu poate să pună sechestru pe salariu. In niciun caz, creditorul nu te poate obligă să semnezi un document care să ii permită să recupereze suma imprumutului de la angajator.

Un credit până la salariu pare o alternativă bună in caz de urgențe, dar nu abuza! Nu vrei să te supraindatorezi!

Acordă o notă acestei oferte de credit!
[Total: 0 Media: 0]

Alte articole despre credite online

VREI PÂNĂ LA 15.000 LEI ÎN 48 DE ORE?

Aplică mai jos ⤵