Ce Bănci Refinanțeaza Credite IFN și Care Este Suma Maximă Oferită?

De Cervatiuc Alin0 comentarii

Ce este un IFN?

Un IFN este o instituție financiară nonbancară ce oferă o soluție rapidă pentru situațiile în care ai nevoie de o sumă de bani.

Dacă ne găsim într-o situație în care avem nevoie urgentă de bani, putem apela la un credit de nevoi personale. Acest credit poate fi accesat accesat atât la IFN-uri cât și la băncile comerciale. Întrebarea este dacă avem nevoie de acesta pe termen scurt sau nu. Dacă întâmpinăm o situație în care avem nevoie de bani rapid și simplu, un IFN îți oferă soluția cea mai la îndemână printr-un credit online.

Aplică pentru un credit

Chiar dacă este vorba despre o cheltuială în gospodărie, reparația automobilului ori o urgență medicală, printr-un credit online poți obține suma necesară fără ca măcar să fie nevoie să ieși din casă, banii fiindu-ți virați direct în cont. De asemenea, instituțiile financiare oferă credite și pentru rău platnici ori pentru cei care doresc să-și facă o refinanțare. Sfatul nostru este să contractați un nou credit IFN pentru a-l lichida pe cel vechi doar dacă dobândă la cel nou este mai mică decât cea anterioară.

 

Ce este un credit online IFN?

Creditul ifn în rate acordat în cadrul IFN-urilor este o soluție flexibilă, simplă și rapidă ce își propune rezolvarea unei probleme financiare pe termen scurt sau mediu.

Acesta îți permite să depui cererea online, nefiind nevoie să te deplasezi. Putem vorbi de împrumuturi de la 100-4.500 lei ce pot fi rabursați în funcție de creditul ales într-o lună sau trei luni. Însă daca puteți achita creditul mai repede vi se va recalcula dobânda, acest lucru consitutind un avantaj pentru dumneavoastră.

 

Cum poți obține un ifn în rate pentru refinanțare?

Poți obține un credit online dacă:

  • Ești major.
  • Ai un card bancar pe care să încasezi un venit minim lunar.
  • Un email real și un număr de telefon corect.

 

Acte necesare pentru accesarea unui credit IFN refinanțat

Majoritatea IFN-urilor deși nu pretind gaj, vă vor solicita un act de identitate ( buletin sau pașaport ), o adresă de e-mail, un număr de telefon si un cont bancar.

Sintagma de ’’credit cu buletinul’’ fiind falsă deoarece în continuare este nevoie ca IFN-ul să verifice dacă dumneavoastră aveți un venit, iar acest lucru îl pot face prin acordul dumneavoastră, la Agenția Națională de Administrare Fiscală.

 

Cum obții banii printr-un împrumut IFN?

Banii urmează să intre în posesia dumneavoastră prin intermediul contului bancar, unde IFN-ul urmează să vă vireze banii pentru creditul refinanțat. Unele IFN-uri oferă și posibilitatea să vi se aducă banii la domiciliu ori să îi ridicați numerar de la una din agențiile lor din orașul dumneavoastră.

Când intru în posesia banilor de la IFN?

În cazul parcurgerii cu succes a aplicării și a semnării contractului, pe baza datelor oferite de IFN-uri regăsim:

IFN-uri care trimit bani la orice oră: OceanCredit.

IFN-uri care trimit bani într-o zi lucrătoare: VivaCredit, Ferratum, CreditPrime, CreditFix, ViaConto, SmileCredit, Mozipo Group, MobiloCredit, Hora Credit.

IFN-uri care trimit bani în două zile lucrătoare: Provident, Credius, iCredit.

 

În concluzie, aceste împrumuturi sunt ideale în cazul în care aveți o cheltuială ce nu suportă amânare și aveți siguranța că puteți achita la timp creditul.

E important de reținut că deși acesta sunt împrumuturi pe termen scurt și mediu, instituțiile emitente percep o dobândă considerabilă. Astfel, neputând să restituiți banii la timp riscați să plătiți dobânzi mai mari decât suma împrumutată.

Este decisiv să vă stabiliți prioritățile din punct de vedere financiar pentru a nu ajunge să irosiți banii pe orice altceva în detrimentul unei adevărate urgente precum am enumerat la începutul articolului.

 

Articole similare

Vrei bani împrumut astăzi? ⏰

Ai aprobare în 15 MIN. 💰